The SJO must go on!

Afgelopen maandagavond 20 mei j.l. ondertekenden de beide voorzitters van de v.v. Arum en v.v. Stormvogels ’64 het zogenaamde SJO document voor een nog verdere samenwerking. Al sinds 1987 zijn er tussen beide verenigingen al “samenwerkende teams” actief. De SJO betekent dat de gehele jeugdafdelingen van beide clubs worden samengevoegd en per volgend seizoen verder gaan onder de naam: SJO Arum/Stormvogels ’64. (De SJO is in eerste instantie voor de duur van drie seizoenen).

Deze samenwerking kent een paar belangrijke doelstellingen namelijk:

-Langdurig mogelijk maken van samengestelde teams, vooral voor de teams van de leeftijd 12+. 

-En meerwaarde bieden door goede samenwerking in organisatie, opleiding en communicatie.

-Jongere jeugd (basisschool) nog niet samenstellen in gemengde teams. Tot b.v.b. de JO12.

Binnenkort krijgen alle leden en/of ouders van leden van beide clubs een mail met daarin een uiteenzetting van doelstellingen, organisatie, etc, etc, over deze nieuwe samenwerking onder de naam “The SJO must go on”. Ook zal deze informatie op de Facebook pagina’s van beide clubs worden gepubliceerd. Op de v.v. Arum site: www.vvarum.nl komt een apart kopje SJO A/S, met daarop alle informatie e.d.

V.V. Arum, voetbalvereniging uit Arum, Friesland. Opgericht op 1 november 1937. Al meer dan 80 jaar een begrip. http://www.vvarum.nl

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.